0

Helaas heeft Parce een foutje gemaakt en zijn alle Europeesche Parce One producten teruggeroepen vanwege een productiefout. Veiligheid staat bij Parce voorop en zij werken hard aan nieuwe en betere producten. Nieuwe Parce producten zijn eerste kwartaal 2018 weer verkrijgbaar. Wij houden u op de hoogte als Parce producten weer beschikbaar zijn.  

Deze slimme plug maakt het mogelijk om elk elektronisch apparaat te bedienen via een App en/of Siri voice control. De installatie is uiterst eenvoudig en snel en de bediening is moeiteloos via de iPhone van de gebruiker. Het is zelfs mogelijk om meerdere apparaten te verbinden b.v. schakel alle lichten voor het slapen gaan uit met een eenvoudige voice-command met behulp van Siri.
Welkom en leuk dat je inspiratie en kennis op komt doen over de laatste HomeKit producten. SimpelDomotica gebruikt cookies om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we jou een optimale gebruikerservaring kunnen aanbieden. Cookies zijn kleine tekstbestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer worden opgeslagen. Meer informatie vind je in onze privacy verklaring.