Verstandig dat je kiest voor ons om je HomeKit producten te kopen.

Wij zijn een enthousiast team en helemaal gek van Domotica en huis-automatisering. Maar iedereen is ook een fanatiek Apple gebruiker, van AppleTV, MacBooks via iPhones tot iCloud we gebruiken het allemaal. Toen Apple de nieuwe HomeKit standaard aankondigde zagen wij gelijk de mogelijkheden die dit platform ons zou kunnen brengen. En vandaag de dag komen er steeds meer producten op de markt die werken met deze HomeKit standaard. Dit maakt het leven leuker, aangenamer, goedkoper, groener en makkelijker.

Wij bezitten meer dan 20 jaar ICT en verkoopervaring daarnaast streven wij om de beste service te verlenen aan onze klanten.

U kunt altijd contact met ons opnemen, bij voorkeur via e-mail of via het contact formulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk hierop antwoorden.

Met vriendelijke groet, 

Team SimpelDomotica.nl
 

Hieronder vindt u al onze bedrijfsgegevens:

SimpelDomotica accepteerd de volgende betaalmogelijkheden:


 

Nederlandse en/of Engelse taal 

SimpelDomotica.nl probeert altijd als eerste de beste HomeKit producten in Nederland te leveren. Dit betekend wel dat soms nog niet alles vertaald is in het Nederlands, zoals product omschrijving, FAQ, de gebruiksaanwijzing of de App die bij het product hoort. Er is wel altijd een Engelstalige product beschrijving, FAQ, gebruiksaanwijzing en App beschikbaar. Wij kunnen niet garanderen of en wanneer deze informatie door de producent wordt vertaald in het Nederlands. Wel bieden wij altijd aan om samen met de producent deze vertaalslag naar het Nederlands te maken.

Mocht het nodig zijn dan zullen wij ons uiterste best doen om u persoonlijk te helpen. Via de telefoon, WhatsApp, e-mail of via ons contactformulier. Wij zullen u vragen of issues zo snel mogelijk beantwoorden.

Milieu statement

Het milieu is belangrijk voor ons daarom gebruiken wij FSC gecertificeerd papier, dozen en opvulmateriaal. Wij printen zo weinig mogelijk en hergebruiken onze toners. Verder hebben we als doelstelling om onze energie van groene bronnen af te nemen zoals wind- en zonne-energie.