Hieronder staan onze laatste nieuwsberichten van SimpelDomotica over HomeKit producten en diensten. Veel leesplezier.

Lagere prijzen voor een aantal Fibaro producten.

  24-05-2019  

Fibaor heeft de prijzen voor de Door/window, Flood sensor en Motion sensor verlaagt. Dit is goed nieuws en deze korting geven we graag door aan onze klanten. Alle Fibaro producten vind u hier. Team SimpelDomotica 

Lees meer

Woensdag 22 mei is de winkel open.

  20-05-2019  

Met trots opent SimpelDomotica woensdag 22 mei haar Smart Home Experience winkel in het oude centrum van Dordrecht. Op zoek naar goed Smart Home advies of gewoon even kijken wat de mogelijkheden zijn? Loop gerust even binnen in de Grote Spuistraat 10, 3311GE te Dordrecht en wij staan u graag te woord met een goed advies en een bakje koffie/thee. Voor de openingstijden kijk even op de winkel pagina: https://www.simpeldomotica.nl/Winkel-Dordrecht Namens Team SimpelDomotica, Corine, Erik, Martijn en Jan-Willem.  

Lees meer

Nuki HomeKit sloten binnenkort verkrijgbaar bij SimpelDomotica.

  25-04-2019  

Binnenkort zijn de Nuki HomeKit sloten verkrijgbaar bij SimpelDomotica. Deze sloten van Oostenrijks fabrikaat zijn vanaf versie 2.0 compatibel met HomeKit. Hou onze website in de gaten. Namens Team SimpelDomotica, Corine.

Lees meer

Binnenkort opening eerste SimpelDomotica winkel

  16-04-2019  

Eind april / begin mei, beetje afhankelijk hoe snel de verbouwing gaat, opent SimpelDomotica haar eerste HomeKit Experience Winkel in het oude centrum van Dordrecht. Wil je onze producten bekijken, aanraken en uitproberen kom dan snel langs. Kijk wel even voor de openingstijden op onze website omdat we ook wel eens een beurs bezoeken en dan beperkt open of zelfs tijdelijk gesloten zijn.

Lees meer

Betaal nu snel en veilig met Tikki€.

  12-03-2019  

Als een van de eerste webwinkels in Nederland kan je nu bij SimpelDomotica ook betalen met Tikki€. Betalen met Tikki€ gaat snel en is veilig. Namens Team SimpelDomotica, Corine.  

Lees meer

ONVIS Smart Motion Sensor video nu beschikbaar

  04-03-2019  

Bekijk onze video over de ONVIS Smart Motion Sensor of bewegingssensor. De ONVIS  Smart Motion Sensor heeft ook een ingebouwde temperatuurssensor en een ingebouwde luchtvochtigheidssensor. Bekijk de video op YouTube of bekijjk de video op onze ONVIS Smart Motion Sensor productpagina  

Lees meer

De Onvis bewegingssensor of Smart Motion Sensor is nu verkrijgbaar.

  26-02-2019  

De Onvis bewegingssensor of Smart Motion Sensor is nu als eerste in Europa verkrijgbaar bij SimpelDomotica. Meer informatie op de Onvis product pagina . Team SimpelDomotica.

Lees meer

Onvis Smart Motion Sensor binnenkort verkrijgbaar

  23-02-2019  

Binnenkort als eerste in Europa bij SimpelDomotica verkrijgbaar de Onvis Smart Motions Sensor met ingebouwde temperatuur en vochtigheidssensor. Voor meer informatie kijk op de Onvis SMS productpagina.   Onvis-Smart-Motion-Sensor Namens team SimpelDomotica, Jan-Willem  

Lees meer

KNX vs HomeKit

  22-02-2019  

Het oude KNX is niet veilig genoeg voor de moderne tijd. Lees het bericht op NOS. Nog een reden om voor HomeKit te kiezen. https://nos.nl/artikel/2272844-honderden-slimme-gebouwen-te-kraken-installateurs-moeten-bijleren.html Namens team SimpelDomotica, Corine.

Lees meer

Binnenkort ook betalen met Tikki€ in onze webwinkel.

  31-01-2019  

Binnenkort kunt u als klant ook betalen met Tikki€ in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Corine.

Lees meer

Nieuwe video over de Fibaro Heat Controller

  30-01-2019  

Bekijk nu onze nieuwe video over de Fibaro Heat Controller op YouTube, volg de link:  https://youtu.be/e2zEtHdykQI of bekijk hem op de product pagina van de Fibaro Heat Controller. Volg deze link https://www.simpeldomotica.nl/Fibaro-HomeKit-Heat-Controller Namens Team SimpelDomotica, Jan-Willem

Lees meer

Eve Smoke 3-Pack

  14-11-2018  

Wil je gelijk jouw gehele huis beveiligen tegen rook en brand, bestel dan gelijk 3 Smart rookmelders van Eve. Nu verkrijgbaar in onze webwinkel, kijk op  Eve-Smoke-3Pack voor meer informatie. Namens Team SimpelDomotica, Jeroen.

Lees meer

Nieuwe video over de OPRO9 Smart Lightbulb Socket

  24-10-2018  

Wij hebben een video gemaakt waarin we laten zien wat de nieuwe OPRO9 Smart Lightbulb Socket is en kan, bekijk de video in onze webwinkel of op YouTube . Veel kijkplezier. Team SimpelDomotica, Jeroen.

Lees meer

Video over de Eve Smoke staat nu op YouTube

  15-10-2018  

Bekijk onze vide over de HomeKit compatibel rook en brandmelder, de Eve Smoke. Bescherm jezelf en je geliefde met deze HomeKit compatibel rook en brandmelder. Bekijk hier de video: https://youtu.be/SKIUBM4dVLQ Team SimpelDomotica, Corine.

Lees meer

American Express Credit Card wordt nu ook geaccepteerd door SimpelDomotica.

  11-10-2018  

Bezit je een American Express Credit Card dan kun je nu ook in onze webwinkel hiermee afrekenen. Team SimpelDomotica, Jeroen.

Lees meer

SimpelDomotica website wordt nog mooier en gebruikersvriendelijker.

  11-10-2018  

Wij werken momenteel aan een aanpassing van de SimpelDomotica website zodat deze er nog beter gaat uitzien en de gebruikservaring nog nog beter wordt voor onze klanten. Wij zijn enthousiast over de aankomende veranderingen, hou onze website in de gaten. Team SimpelDomotica, Corine.

Lees meer

O'PRO9 HomeKit Smart LightBulb Socket binnenkort verkrijgbaar bij SimpelDomotica.

  05-10-2018  

Zoals de titel aan aageeft is binnenkort onze eerste O'PRO9 product verkrijgbaar, een HomeKit compatibel Smart LightBulb Socket. Bezit je een mooie lamp maak deze nu HomeKit compatabel met de Smart LightBulb Socket. Hou onze webwinkel in de gaten. Team SimpelDomotica, Jeroen.

Lees meer

American Express Credit Card acceptatie bij SimpelDomotica.

  05-10-2018  

Binnenkort kunt u ook betalen met uw American Express Credit Card bij SimpelDomotica. Namens Team SimpelDomotica, Jan-Willem

Lees meer

IFA Nieuws: Nieuwe Radiator Thermostaat van Fibaro

  31-08-2018  

IFA Nieuws: Fibaro heeft een nieuwe slimme Radiator Thermostaat aangekondigd die met HomeKit werkt. Deze leuk uitziende thermstaat is zelf-lerend en heeft een gekleurde ring die aangeeft hoe warm het is in een kamer. Binnenkort meer informatie over deze slimme thermostaat bij SimpelDomotica.

Lees meer

Nieuw Triby HomeKit compatibel Bluetooth speaker

  29-07-2018  

Dit is zo vet, de bluetooth speaker van invoxia, de Triby. Met HomeKit ondersteuning, Spotify en internet radio support, bel en Doodle mogelijkheden. De Triby is de Inspector Gadget onder de bluetooth speakers. Voor meer informatie kijk op de productpagina van de Triby. Namens Team SimpelDomotica, Jeroen.

Lees meer