Hieronder staan onze laatste nieuwsberichten van SimpelDomotica over HomeKit producten en diensten. Veel leesplezier.

Nieuwe blog, waarom automatiseren?

  Jan-Willem     13-08-2019  

Nieuwe blog, waarom automatiseren? Wij hebben een nieuwe Blog geplaatst op onze website en op Blogger met de vraag 'Waarom automatiseren met slimme producten?'. Lees onze blogs en blijf op de hoogte. Namens Team SimpelDomotica, Corine.

Lees meer

Nieuwe Smart Home Producten op de IFA beurs?

  08-08-2019  

Begin september bezoeken we de IFA elektronica beurs in Berlijn. Hier worden vaak de laatste Smart Home producten aangekondigd. Betekend meestal niet dat ze direct verkrijgbaar zijn maar dat de introductie niet lang meer op zich laat wachten. Wij zijn benieuwd. Team SimpelDomotica

Lees meer

Nuki Smart Lock nu verkrijgbaar

  07-08-2019  

Bezit je een AirBnB of wil je een smart slot voor je eigen deur bekijk dan nu de NUKI Smart Lock . Deze is uitbreidbaar met een toegangs Fob, geen sleutel meer nodig en/of een Toegangs toetsenbordje. Ook zeer geschikt voor ouderen-woningen in combinatie met thuis zorg. Of kom naar onze Smart Home Experience Winkel in Dordrecht om te zien hoe de Nuki Smart Lock werkt. WIj geven graag een demonstratie.  U vind onze Smart Home Experience Winkel in de Grote Spuistraat 10 in het oude centrum van Dordrecht.   

Lees meer

Nuki KeyPad in aantocht

  Jan-Willem     17-07-2019  

Nuki KeyPad in aantocht Binnenkort leveren ook de Nuku KeyPad. Verhuur je een woning via AirBnB of wil je iemand toegang geven tot je woning dan is een Nuki KeyPad uitermate geschikt hiervoor. Meer informatie op de Nuki KeyPad productinformatie pagina.  Of kom naar onze Smart Home Experience Winkel in Dordrecht om te zien hoe de Nuki Smart Lock werkt. WIj geven graag een demonstratie.  U vind onze Smart Home Experience Winkel in de Grote Spuistraat 10 in het oude centrum van Dordrecht.   Namens Team SimpelDomotica, Jeroen.  

Lees meer

Video over de Netatmo Smart Smoke Alarm

  15-07-2019  

Video over de Netatmo Smart Smoke Alarm Wij hebben een video op YouTube gezet over de Netatmo Smart Smoke Alarm. Bekijk de video hier, like de video en volg ons kanaal op YouTube. We stellen dat op prijs . Met vriendelijke groet, Namens Team SimpelDomotica, Corine.

Lees meer

Robin ProLine Video Deurbel nu verkrijgbaar.

  29-06-2019  

Robin ProLine Video Deurbel nu verkrijgbaar. Met trots kunnen we melden dat SimpelDomotica als een van de eerste de Robin ProLine Video Deurbel kan aanbieden. Deze video deurbel is een Nederlands product en gemaakt van industrieel kwaliteits aluminium. Met maar liefst 4 jaar garantie. Meer informatie op de product pagina of kom de Robin video deurbel bekijken en uitproberen in onze winkel te Dordrecht . Met vriendelijke groet, namens Team SimpelDomotica, Jan-Willem

Lees meer

Lagere prijzen voor een aantal Fibaro producten.

  24-05-2019  

Fibaor heeft de prijzen voor de Door/window, Flood sensor en Motion sensor verlaagt. Dit is goed nieuws en deze korting geven we graag door aan onze klanten. Alle Fibaro producten vind u hier. Team SimpelDomotica 

Lees meer

Woensdag 22 mei is de winkel open.

  20-05-2019  

Met trots opent SimpelDomotica woensdag 22 mei haar Smart Home Experience winkel in het oude centrum van Dordrecht. Op zoek naar goed Smart Home advies of gewoon even kijken wat de mogelijkheden zijn? Loop gerust even binnen in de Grote Spuistraat 10, 3311GE te Dordrecht en wij staan u graag te woord met een goed advies en een bakje koffie/thee. Voor de openingstijden kijk even op de winkel pagina: https://www.simpeldomotica.nl/Winkel-Dordrecht Namens Team SimpelDomotica, Corine, Erik, Martijn en Jan-Willem.  

Lees meer

Nuki HomeKit sloten binnenkort verkrijgbaar bij SimpelDomotica.

  25-04-2019  

Binnenkort zijn de Nuki HomeKit sloten verkrijgbaar bij SimpelDomotica. Deze sloten van Oostenrijks fabrikaat zijn vanaf versie 2.0 compatibel met HomeKit. Hou onze website in de gaten. Namens Team SimpelDomotica, Corine.

Lees meer

Binnenkort opening eerste SimpelDomotica winkel

  16-04-2019  

Eind april / begin mei, beetje afhankelijk hoe snel de verbouwing gaat, opent SimpelDomotica haar eerste HomeKit Experience Winkel in het oude centrum van Dordrecht. Wil je onze producten bekijken, aanraken en uitproberen kom dan snel langs. Kijk wel even voor de openingstijden op onze website omdat we ook wel eens een beurs bezoeken en dan beperkt open of zelfs tijdelijk gesloten zijn.

Lees meer

Betaal nu snel en veilig met Tikkie.

  12-03-2019  

Als een van de eerste webwinkels in Nederland kan je nu bij SimpelDomotica ook betalen met Tikki€. Betalen met Tikki€ gaat snel en is veilig. Namens Team SimpelDomotica, Corine.  

Lees meer

ONVIS Smart Motion Sensor video nu beschikbaar

  04-03-2019  

Bekijk onze video over de ONVIS Smart Motion Sensor of bewegingssensor. De ONVIS  Smart Motion Sensor heeft ook een ingebouwde temperatuurssensor en een ingebouwde luchtvochtigheidssensor. Bekijk de video op YouTube of bekijjk de video op onze ONVIS Smart Motion Sensor productpagina  

Lees meer

De Onvis bewegingssensor of Smart Motion Sensor is nu verkrijgbaar.

  26-02-2019  

De Onvis bewegingssensor of Smart Motion Sensor is nu als eerste in Europa verkrijgbaar bij SimpelDomotica. Meer informatie op de Onvis product pagina . Team SimpelDomotica.

Lees meer

Onvis Smart Motion Sensor binnenkort verkrijgbaar

  23-02-2019  

Binnenkort als eerste in Europa bij SimpelDomotica verkrijgbaar de Onvis Smart Motions Sensor met ingebouwde temperatuur en vochtigheidssensor. Voor meer informatie kijk op de Onvis SMS productpagina.   Onvis-Smart-Motion-Sensor Namens team SimpelDomotica, Jan-Willem  

Lees meer

KNX vs HomeKit

  22-02-2019  

Het oude KNX is niet veilig genoeg voor de moderne tijd. Lees het bericht op NOS. Nog een reden om voor HomeKit te kiezen. https://nos.nl/artikel/2272844-honderden-slimme-gebouwen-te-kraken-installateurs-moeten-bijleren.html Namens team SimpelDomotica, Corine.

Lees meer

Nu ook betalen met Tikkie in onze webwinkel.

  Jan-Willem     31-01-2019  

Nu kunt u als klant ook betalen met Tikkie in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Corine.

Lees meer

Nieuwe video over de Fibaro Heat Controller

  30-01-2019  

Bekijk nu onze nieuwe video over de Fibaro Heat Controller op YouTube, volg de link:  https://youtu.be/e2zEtHdykQI of bekijk hem op de product pagina van de Fibaro Heat Controller. Volg deze link https://www.simpeldomotica.nl/Fibaro-HomeKit-Heat-Controller Namens Team SimpelDomotica, Jan-Willem

Lees meer

Eve Smoke 3-Pack

  14-11-2018  

Wil je gelijk jouw gehele huis beveiligen tegen rook en brand, bestel dan gelijk 3 Smart rookmelders van Eve. Nu verkrijgbaar in onze webwinkel, kijk op  Eve-Smoke-3Pack voor meer informatie. Namens Team SimpelDomotica, Jeroen.

Lees meer

Nieuwe video over de OPRO9 Smart Lightbulb Socket

  24-10-2018  

Wij hebben een video gemaakt waarin we laten zien wat de nieuwe OPRO9 Smart Lightbulb Socket is en kan, bekijk de video in onze webwinkel of op YouTube . Veel kijkplezier. Team SimpelDomotica, Jeroen.

Lees meer

Video over de Eve Smoke staat nu op YouTube

  15-10-2018  

Bekijk onze vide over de HomeKit compatibel rook en brandmelder, de Eve Smoke. Bescherm jezelf en je geliefde met deze HomeKit compatibel rook en brandmelder. Bekijk hier de video: https://youtu.be/SKIUBM4dVLQ Team SimpelDomotica, Corine.

Lees meer