• Voor 16:00 uur besteld op een werkdag, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging in Nederland
0
apple homekit

Hunter Wi-Fi, Apple-HomeKit Enabled Plafondventilatoren

Bedien uw plafondventilator met uw telefoon vanuit de comfort van uw bank, terwijl je aan het werk bent of van overal in de wereld. Geïntroduceerd op de Consumer Electronics Show 2016 in Las Vegas, Symphony en Signal plafondventilatoren heeft state of the art Wi-Fi-technologie en ondersteuning voor Apple HomeKit-technologie.

Verhoog de energie-efficiëntie door de ventilator te synchroniseren met uw thermostaat, het houdt uw familie koel en uw energierekening laag. Dit is een makkelijk eerste stap in de wereld van domotica door uw ventilator te combineren met een groot aantal andere HomeKit compatibele producten, zoals deursloten, garagedeuren, stekkers, thermostaten, en gordijnen.

Symphony en Signal brengen Wi-Fi-technologie waar het niet wordt verwacht: de ventilator aan het plafond. De eerste plafondventilator met Apple HomeKit technologie.

"Onze onophoudelijke innovatie is de reden waarom Hunter Fan marktleider is en onze nieuwe Wi-Fi-ventilatoren, met toegevoegde ondersteuning voor Apple HomeKit zijn een bewijs van ons erfgoed van de vooruitgang en originaliteit", aldus CEO Hunter Fan John Alexander. Het zijn mooie, betaalbare, hoogwaardige stukjes decor met state-of-the-art Wi-Fi-technologie waar het niet wordt verwacht: de ventilator aan het plafond.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Hunter Signal 54" Wi-Fi & Apple HomeKit Enabled Plafondventilator

Hunter Signal plafondventilator is een eigentijdse mix van state of the art technologie, strak design en...

visibility

Hunter Symphony 54" Wi-Fi & Apple HomeKit Enabled Plafondventilator

Hunter Symphony heeft sierlijke bladen, elegante lijnen en een glanzend witte afwerking, de Symphony is een...

Namens iedereen bij SimpelDomotica wensen wij alle bezoekers van onze webwinkel het beste voor 2018. Laat 2018 een jaar worden met veel nieuwe en innovatieve HomeKit producten.

En tot en met 15 januari een eenmalige korting voor iedereen op alle producten. Gebruik de kortingsbon: happy2018 bij het afrekenen.