• Voor 16:00 uur besteld op een werkdag, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging in Nederland
0
apple homekit

Jij bent de Sleutelbeheerder.
De smartphone is nu ook een smartkey en nog veel meer. Vergrendel en ontgrendel uw deur, maak virtuele sleutels voor uw gasten, houdt bij wie komt en gaat, alles vanaf je iOS-smartphone.

Nooit meer een reservesleutel maken. Maak virtuele sleutels voor familie en gasten. Kies ervoor om toegang te verlenen voor een paar weken, een paar uur, een paar minuten of zelfs op een specifieke datum en tijd. Verwijder de gast-toegang te allen tijde in een handomdraai.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

August Smart Lock HomeKit Enabled

De smartphone is nu ook een smartkey en nog veel meer. Vergrendel en ontgrendel uw deur, maak virtuele sleutels voor uw gasten, houdt bij...

Installatie-advies

HomeKit producten zijn meestal heel eenvoudig in het gebruik en werken naadloos met elkaar samen. Houd alleen rekening dat u voor bepaalde producten misschien wat handigheid nodig heeft om deze te installeren. Bijvoorbeeld een thermostaat, thermostaatkraan of een elektronisch slot. Er zit wel altijd een goede montage handleiding bij (vaak in het Engels). Als u zelf niet zo handig of technisch bent kunt u misschien een handige buurman/vrouw vragen of een elektriciën, loodgieter of timmerman om advies vragen.