0
filter_list

Filter

Jij bent de Sleutelbeheerder.
De smartphone is nu ook een smartkey en nog veel meer. Vergrendel en ontgrendel uw deur, maak virtuele sleutels voor uw gasten, houdt bij wie komt en gaat, alles vanaf je iOS-smartphone.

Nooit meer een reservesleutel maken. Maak virtuele sleutels voor familie en gasten. Kies ervoor om toegang te verlenen voor een paar weken, een paar uur, een paar minuten of zelfs op een specifieke datum en tijd. Verwijder de gast-toegang te allen tijde in een handomdraai.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

August Smart Lock HomeKit Enabled

De smartphone is nu ook een smartkey en nog veel meer. Vergrendel en ontgrendel uw deur, maak virtuele sleutels voor uw gasten, houdt bij...


Welkom en leuk dat je inspiratie en kennis op komt doen over de laatste HomeKit producten. SimpelDomotica gebruikt cookies om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we jou een optimale gebruikerservaring kunnen aanbieden. Cookies zijn kleine tekstbestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer worden opgeslagen. Meer informatie vind je in onze privacy verklaring.