0
filter_list

Filter

Robin Telecom - Winnend ontwerp met slimme technologie.

Robin Telecom is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in professionele communicatiesystemen, opgericht in 1985.

Robin Telecom intercom units zijn ontwikkeld vanuit een duidelijke betrouwbaarheids- en kwaliteitsvisie. Robin Telecom ontwikkelt en produceert, met een zeer enthousiast en ambitieus team, netwerk-gebaseerde video- en intercomsystemen die niet alleen technologisch hoogwaardig zijn maar ook stijlvol en tevens uiterst robuust zijn vormgegeven. 

Missie van Robin:
Ontwikkeling van innovatieve, betrouwbare en verrassende communicatie-/ beveiligingsproducten. Producten waarbij kwaliteit een belangrijke randvoorwaarde is in alle stappen van het proces, van ontwerp tot fabricage. Bij de ontwikkeling blijft Robin Telecom zoeken naar nieuwe oplossingen die voldoen aan de eisen van nu en die van de toekomst. 

Betrouwbaarheid
De gebruiker en installateur krijgen bij Robin Telecom veel aandacht in de ontwikkeling van de systemen. Het is belangrijk dat de systemen uiterst bedrijfszeker zijn, maar ook intuïtief te bedienen en te configureren zijn. Met informatie uit het veld wordt er voortdurend naar een verdere optimalisatie gestreefd.Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Robin ProLine HomeKit Video Deurbel

Robin ProLine Video Deurbel - Eerste Homekit compatibel video deurbel

695,00


Welkom en leuk dat je inspiratie en kennis op komt doen over de laatste HomeKit producten. SimpelDomotica gebruikt cookies om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we jou een optimale gebruikerservaring kunnen aanbieden. Cookies zijn kleine tekstbestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer worden opgeslagen. Meer informatie vind je in onze privacy verklaring.