Philips Hue white and color ambiance starter kit

De bekende Hue lampen van Philips, iedereen kent ze wel van de reclame op TV. Een uitstekend keuze om te beginnen met je HomeKit huis-automatisering.

Artikelnummer

PhilipsHue4 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 169,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Philips Hue

Algemeen Philips Hue

De bekende Hue lampen van Philips, iedereen kent ze wel van de reclame op TV. Een uitstekend keuze om te beginnen met je HomeKit huis-automatisering. Philips heeft recent een derde generatie Hue producten uitgebracht met meer functionaliteit en de bediening is nog makkelijker gemaakt. Philips was een van de eerste fabrikanten die Apple HomeKit ondersteunde. 

Hoe je jouw systeem uitbreidt  

Je kunt je Philips Hue-familie steeds verder uitbreiden. Heb je een Philips Hue starter kit eenmaal geïnstalleerd, dan kun je er tot 50 Philips Hue-lampen, -armaturen, -schakelaars en andere accessoires aan toevoegen. Eenvoudig via de Philips Hue App. Zodra jouw App de nieuwe producten heeft gevonden, kun je ze een naam geven en toevoegen aan nieuwe of bestaande scenario's. Je hebt dan nog meer Philips Hue om van te genieten!

Turn on your peace of mind

Philips Hue maakt het je gemakkelijk om je verlichting vanaf elke plek in je huis te bedienen. Dat is prettig, maar ook veilig. Je kunt de verlichting volledig automatiseren, zodat het lijkt alsof je thuis bent ook al ben je dat niet. Het is zelfs mogelijk om je verlichting automatisch aan- en uit te laten schakelen wanneer je thuiskomt of vertrekt. Dat maakt het leven nét iets eenvoudiger.

Turn on your moments

Philips Hue kan je wekken en je helpen om je energiek te voelen. Philips Hue biedt je ook extra comfort tijdens het lezen en helpt je te concentreren of te ontspannen. Zo worden je dagelijkse activiteiten momenten om van te genieten!

Turn on your imagination

Laat de lichtbronnen in jouw huis voor een bijzondere ervaring zorgen. Speel met kleuren of synchroniseer je lampen met jouw muziek, televisieprogramma's of games voor extra effecten. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dat blijkt wel uit de vele honderden apps waaruit je kunt kiezen.

Philips Hue white and color ambiance starter kit bestaande uit drie Philips Hue White and Color Ambiance lampen en een Philips Hue Bridge

Eigenschappen Philips Hue white and color ambiance starter kit

Ga aan de slag met Philips Hue White and Color Ambiance lampen en ervaar wit en gekleurd licht van hoge kwaliteit. Ontdek de eindeloze mogelijkheden.

  • Kleur met licht
  • Synchroniseer je lampen met muziek en films
  • Compatibel met Apple HomeKit

Kleur met licht

Speel met licht en kies via de Philips Hue App uit 16 miljoen kleuren. Verlicht bijzondere details, zoals je favoriete foto. Bewaar je mooiste scènes en roep ze op elk gewenst moment weer op met één vingerbeweging.

Synchroniseer je lampen met films

TV-kijken wordt ineens een beleving, gamen wordt plotseling extra spannend. Kies uit de vele apps en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Philips Hue.

Synchroniseer je lampen met muziek

Het feest kan beginnen. Synchroniseer licht met je favoriete muziek en geniet van elke beat, samen met je partner of vrienden. Met de vele apps die voor Philips Hue zijn ontwikkeld verander je jouw woonkamer met één swipe in een dansvloer.

Compatibel met Apple HomeKit

De Philips Hue white and color ambiance starter kit is compatibel met Apple HomeKit. Vraag Siri om je lampen aan te doen of te dimmen of voorkeursinstellingen op te roepen, zonder dat je ook maar één knop hoeft aan te raken. Door gebruik te maken van een van de vele apps kun je je lampen zelfs koppelen aan andere apparaten die geschikt zijn voor Apple HomeKit. Hoe handig is dat?

Creëer je eigen sfeer

Schep voor elk moment de juiste sfeer met vele prachtige kleuren licht. Gebruik de app om elke denkbare tint in te stellen: van felle kleurtonen tot prettig zacht gekleurd licht. Zo creëer je echt een unieke, eigen sfeer.

Licht voor jouw welzijn

Ontdek de biologische voordelen van licht met Philips Hue. Licht beïnvloedt je stemming, gedrag, alertheid en routines. Met de Philips Hue app kun je voor elk moment het licht precies afstemmen op jouw bioritme. Heb je extra energie nodig of wil je juist ontspannen? Philips Hue helpt je daarbij.

Ontwaakcyclus

Ontspannen wakker worden zorgt voor een goed begin van de dag. Philips Hue helpt je op een prettige manier met opstaan. De geleidelijk toenemende lichtintensiteit geeft je het gevoel dat je met de opkomende zon wakker wordt... in plaats van ruw opgeschrikt te worden door een rinkelende wekker!

Persoonlijk in te stellen lichtschema’s

Gebruik de app om je verlichting te automatiseren. Stel bijvoorbeeld de lampen in op een vaste tijd, zodat het licht al aan is als je thuiskomt. Dit kun je per ruimte apart instellen. Of laat je verlichting geleidelijk uitgaan. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of je soms de lampen hebt aangelaten. Ben je vergeten de lampen uit te doen voordat je van huis vertrok? Met Philips Hue kan je dit niet meer gebeuren!

Buitenshuis te bedienen

Je kunt je lampen op afstand bedienen, waar je ook bent. Controleer snel of je vergeten bent je lampen uit te doen, of schakel ze alvast in als je moet overwerken.

Eenvoudig dimmen

Ervaar met Philips Hue hoe eenvoudig dimmen kan zijn. Niet te fel, niet te donker, maar precies zoals jij het wilt. Volledig draadloos en eenvoudig te installeren.

Slimme regeling

Verbind jouw Philips Hue-lampen met de bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien je lampen met je smartphone of tablet via de Hue app, of voeg schakelaars toe aan je Hue-systeem om je lampen te activeren. Stel timers, meldingen, alarmen en meer in voor een complete Philips Hue-ervaring.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.