Nanoleaf Remote of HomeKit afstandsbediening.

Nanoleaf Remote of HomeKit afstandsbediening. Een betere App vrije ervaring.

Artikelnummer

NanoleafRemote 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 59,90
€ 54,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Nanoleaf Remote of HomeKit afstandsbediening.


 Bekijk onze video over de Nanoleaf Remote op Youtube.


SimpelDomotica introductie

De Nanoleaf Remote is een regelmatig twaalfvlak met verlichting erin. Op ieder vlak kun je een eigen HomeKit functie zetten. Bezit je een Nanoleaf Aurora en wil je de panelen van deze lamp van kleur laten veranderen, dan kan je dat met de Nanoleaf Remote doen. Zet bijvoorbeeld jouw favoriete Kleuren Schema op vlak 1, Op vlak 2 zet je het favoriete kleurenschema van je partner en op vlak 3 die van je kinderen. Hoewel de Nanoleaf Remote perfect samenwerkt met jouw Nanoleaf Aurora lamp kan je er ook andere HomeKit accessoires mee bedienen zoals het aan en uit-zetten van een ventilator of HomeKit lampen van andere merken.

Nanoleaf Informatie

Moeiteloze controle voor jouw slimme thuis
De Nanoleaf Remote is een mooie op dodecaëder (regelmatig twaalfvlak) geïnspireerde Bluetooth HomeKit-afstandsbediening, ontworpen om de gebruikerservaring van jouw HomeKit producten te verbeteren. Voor het bedienen van de Nanoleaf Light Panelen en andere HomeKit-producten.

Hoe de afstandsbediening werkt?
Elk van de 12 zijden van de afstandsbediening kan worden geprogrammeerd om verschillende commando's te activeren. Je kan jouw afstandsbediening volledig aanpassen met alle lichtpanelen of HomeKit-scenario’s in de Nanoleaf App of de Woning App van Apple.

Een ander soort controle
Draai een zijde naar de bovenste positie om de geprogrammeerde scenario te activeren. Bij elke rotatie gloeit de afstandsbediening een andere kleur om feedback van de gebruiker te geven. Doe alles, van het uitschakelen van uw Nanoleaf Light Panels, tot het overschakelen naar een Rhythm-scène voor een feestje en zelfs het activeren van scènes voor het bedienen van HomeKit-producten van derden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Klik hier voor de Nanoleaf Aurora lamp of hier voor de Nanoleaf Aurora lamp met Rhythm geluidsmodule.

De HomeKit compatibel Nanoleaf Remote of HomeKit afstandsbediening is nu verkrijgbaar bij SimpelDomotica.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.