0
filter_list

Filter

Koogeek richt zich met hun HomeKit producten op een hoge kwaliteit van leven, comfort en gebruiksgemak. Koogeek is een onafhankelijk merk met eigen ontworpen producten en met een onafhankelijk Research & Development team. Verder richten zij zich op het ontwikkelen van milieuvriendelijke draadloze technologie en producten.

Koogeek HomeKit producten zoals stroomschakelaars, LED Licht slangen, stekkerblokken, pad-lock en meer binnenkort verkrijgbaar bij SimpelDomotica.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Koogeek stroomschakelaar met energie meter.

Bedien deze Wi-Fi geschakelde Smart Plug overal en eenvoudig met uw smartphone. Gebruik Siri spraakopdrachten of de Koogeek App om uw...

49,95

visibility

Koogeek DW1 HomeKit compatibel Deur en Raamsensor.

Met de HomeKit Deur en Raamsensor van Koogeek beveilig je de voor- en achterdeur. Maar ze passen ook op binnendeuren, medicijnkastjes,...

29,50

visibility

Koogeek lamp met E27 aansluiting, dimbaar met 16 miljoen kleuren.

Koogeek Light Bulp LB1 = Wi-Fi Smart HomeKit LED-lamp met 16.000.000 kleuren en dimbaar.

34,95

visibility
shopping_cart

Koogeek HomeKit LED Light Strip of HomeKit Slimme LED Lichtslang

De Slimme LED Lichtslang van Koogeek is een betaalbare HomeKit compatibel LED Lichtslang lamp. Maak elke...

47,50

visibility

Koogeek Environment Monitor

Koogeek A1 Environment Monitor - binnenkort verkrijgbaar.


Welkom en leuk dat je inspiratie en kennis op komt doen over de laatste HomeKit producten. SimpelDomotica gebruikt cookies om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we jou een optimale gebruikerservaring kunnen aanbieden. Cookies zijn kleine tekstbestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer worden opgeslagen. Meer informatie vind je in onze privacy verklaring.