Honeywell Slimme Thermostaat Lyric T6 WIFI

Comfortabel. Besparen. Je leven in harmonie. Mensen vertrouwen al meer dan 100 jaar op Honeywell.

Artikelnummer

HoneywellLyricT6 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

Voor 4 uur besteld op een werkdag, de volgende werkdag geleverd.

€ 149,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Honeywell​ Lyric Honeywell Slimme Thermostaat Lyric T6 WIFI

Introductie van de Lyric T6 slimme thermostaat

Mensen vertrouwen al meer dan 100 jaar op Honeywell. Een periode waarin we het weg- en luchtverkeer veiliger hebben gemaakt en meehielpen een man op de maan te zetten. Ook vandaag de dag kun je vertrouwen op onze innovaties. Met deze slimme thermostaat die zich aanpast aan jouw agenda, je helpt om op energie te besparen en je huis slimmer maakt. Een product dat werd ontwikkeld door een aantal van onze beste engineers. Zodat jij de controle kunt nemen over je wooncomfort. Waar ter wereld je ook bent.

Locatiegebaseerde temperatuurregeling (geofencing)

Als de Lyric T6 thermostaat met de Lyric app is verbonden, kan met geofencing de temperatuurinstelling van de thermostaat automatisch worden aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Zo weet je zeker dat je altijd thuiskomt in een comfortabel huis en je nooit onnodig energie verspilt wanneer je weg bent.

Programmeerbaar, instelbaar, aanpasbaar

Honeywell berijpt dat het leven onvoorspelbaar is. Kies daarom voor een vooraf ingesteld 7-daags programma en wijzig eenvoudig de temperatuurinstelling wanneer plannen wijzigen.

Houd contact met thuis

De Lyric T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit. Zo wordt het nog eenvoudiger om connected apparatuur thuis te bedienen. Nu en in de toekomst.

Neem controle over je comfort met de Lyric app

Op het strand. In de lucht. Op kantoor. Vertrouw op de wetenschap dat je met de T6 slimme thermostaat altijd de complete controle over het comfort thuis hebt. Overal en altijd.

Maak thuiskomen comfortabel

De Lyric T6 past zich aan jouw lifestyle aan door middel van de innovatieve locatiegebaseerde temperatuurinstelling (geofencing). Met deze functie kun je energie besparen omdat de thermostaat weet wanneer je afwezig bent en wanneer je weer onderweg naar huis bent. Zo weet je zeker dat je huis bij binnenkomst aangenaam verwarmd is. De geofencing functie garandeert gemoedsrust en optimaal wooncomfort.

Slimmere woningen en connected homes

De T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit, zodat je efficiënt je woning kunt beheren door gebruik te maken van Siri, Apple's voice assistant. Je kunt er op vertrouwen dat je je thuiscomfort kunt bedienen. Nu en in de toekomst.

 

De Lyric T6 serie - Ontworpen om perfect te passen bij jouw huis

Lyric T6 slimme thermostaat

De Lyric T6 is een slimme, programmeerbare thermostaat voor wandmontage. Een makkelijke oplossing voor het vervangen van bestaande thermostaten.
 

Meer te weten over de app:

Met de Lyric app heb jij de controle

De Lyric app stelt je in staat je wooncomfort snel en eenvoudig te regelen. De overzichtelijke app is beschikbaar voor Android en iOS

Programmeerbaar

De Lyric app is net zo flexibel als jij. Zo stel je eenvoudig het comfortprogramma voor de volgende week in en pas je de instellingen makkelijk aan wanneer je agenda wijzigt. 

Met de geofencing technologie weet de Lyric app aan de hand van de locatie van je smartphone waar je bent. Zo kan de T6 de verwarming inschakelen wanneer je richting huis gaat en uitschakelen wanneer je een bepaald gebied verlaat en bespaar je extra energie. 

Familie toegang

De Lyric app is door meerdere personen te gebruiken via meerdere smartphones of tablets. Geef toegang aan je partner of familie zodat ze ook de temperatuur thuis kunnen bekijken en aanpassen.

Download de gratis Lyric app

De app is geschikt vanaf versie iOS 9.0

https://itunes.apple.com/nl/app/honeywell-lyric/id880332077?l=en&mt=8


Product Specificaties

Aantal ondersteunde zones: 1

Combiketel ondersteuning:   Ja

Opentherm ketel ondersteuning:   Ja

7-daags programma:   Ja, via de lyric app en lyric thermostaat

Installatie: T6:   wandmontage

                 T6R: Vrijstaande draadloze tafelstandaard

Vloerverwarming (hydraulisch) ondersteuning:   Nee

Bediening via smartphone en/of tablet:   Ingebouwde wifi, bedienbaar via lyric app en apple homekit

Display:   Touch screen bediening, met verlichting

 

De Honeywell Lyric T6 HomeKit thermostaat is nu verkrijgbaar bij SimpelDomotica.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.