HomeKit Experience Winkel informatie

Verwachte opening van onze HomeKit Experience Winkel is eind april, begin mei.

Bezoek binnenkort onze nieuwe HomeKit Experience Winkel in het centrum van Dordrecht. Wilt u HomeKit producten eerst zien, aanraken en uitproberen kom dan langs of maak een afspraak. Ook voor persoonlijk advies voor uw nieuwe woning bent u van harte welkom.

Ons adres wordt: SimpelDomotica Experience Winkel, Grote Spuistraat 10, 3311GE Dordrecht.Omdat wij ook deelnemen aan verschillende beurzen kan het voorkomen dat de winkel beperkt open is of zelfs tijdelijk gesloten.
( www.SimpelDomotica.nl is open 24/7 )

Openingstijden van onze winkel vermelden wij altijd op deze webpagina. Om zeker te zijn dat u niet voor een gesloten deur staat kijk eerst even op deze pagina. Wij zouden het erg vervelend vinden als u voor een dichte deur staat en wij u niet kunnen helpen.

Onze openingstijden van de SimpelDomotica winkel zijn als volgt:
 
Deze week open: Tijd Volgende week open: Tijd
maandag nog gesloten maandag nog gesloten
dinsdag nog gesloten dinsdag nog gesloten
woensdag nog gesloten woensdag nog gesloten
donderdag* nog gesloten donderdag* nog gesloten
vrijdag nog gesloten vrijdag nog gesloten
zaterdag nog gesloten zaterdag nog gesloten
zondag nog gesloten zondag nog gesloten

* Donderdag is koopavond in Dordrecht, ook dan zijn wij op afspraak open.
** Voor het maken van een afspraak stuur tijdig een mailtje naar Dordrecht@SimpelDomotica.nl

Bezoek de stad Dordrecht

Komt u van buiten Dordrecht bezoek dan onze mooie stad. De oudste stad van Holland, in 2020 viert Dordrecht haar 800 jarig bestaan. Bezoek het gezellige centrum, neem bij mooi weer wat te drinken op een terrasje of eet een lekker hapje in een van de 100+ eetgelegenheden in Dordrecht.

Vergeet niet om de oude havens te bezoeken, maak een wandeling langs de Grote kerk, via de Nieuwe Haven naar het Vlak, vervolg de weg naar Wolwevershaven, over de Damiatebrug linksaf, stukje Kuipershaven en kom uit op het Groothoofd. Het Groothoofd is het drukste rivieren-knooppunt van Europa. Hier komen de Oude Maas, de Noord en Beneden Merwede bij elkaar. Ook hier kunt u een drankje doen en/of een hapje eten met uitzicht op alle plezierboten, binnenvaartschepen en waterbussen die voorbij varen. Vervolg u weg onder het Groothoofdspoort door en neem de Wijnstraat terug naar het Scheffersplein (wat geen plein is maar een brug!).

Meer informatie over Dordrecht via de volgende website links:

VVV Dordrecht
Centrum Dordrecht
InDordrecht
Do in Dordt
City blog Dordrecht


Of download hier de "Doen in Dordrecht" App voor je iPhone of hier voor voor Android toestellen.

Geniet van onze oude maar mooie stad.
Veel plezier namens Team SimpelDomotica.