Fibaro HomeKit CO of Koolstofmonoxide Sensor.

FIBARO CO Sensor is een HomeKit compatibele, koolstofmonoxide detector die gebruik maakt van “Bluetooth® low energy” technologie. 

Artikelnummer

FibaroCO1 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 99,95
€ 94,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

FIBARO HomeKit CO of Koolstofmonoxide Sensor

 Bekijk onze video over de Fibaro CO of Koolstofmonoxide sensor op Youtube, klik hier.


SimpelDomotica Introductie

De Fibaro CO of Koolstofmonoxide sensor ziet er mooi uit en is naast de rookmelder misschien wel het belangrijkste HomeKit product in huis. Bescherm jezelf en je gezin met deze CO of Koolstofmonoxide melder. Natuurlijk is dit product HomeKit compatibel.

Plaats deze bij de CV ketel, open haard, gasfornuis of op een plek waar verbranding optreedt en bescherm je tegen CO vergiftiging.
 

Informatie van Fibaro

FIBARO CO Sensor is een HomeKit compatibele, koolmonoxide detector en maakt gebruik van “Bluetooth® low energy” technologie. 

Koolmonoxide is een extreem giftig en reukloos gas. Het soortelijk gewicht is bijna gelijk aan lucht waardoor het zich hiermee vermengt en niet opstijgt zoals rook.  


FIBARO heeft mede hierdoor gekozen voor een uitvoering waarmee alleen Koolmonoxide gedetecteerd kan worden en is ontworpen om op een wand te plaatsen, voor een maximale bescherming bij voorkeur op gezichtshoogte, zeker niet aan het plafond!

FIBARO CO Sensor is extreem klein en voorzien van BSI certificering (het wereldwijde keurmerk voor veiligheid en kwaliteit)
De hoge gevoeligheid van de sensor maakt het mogelijk om een minimale hoeveelheid koolmonoxide (CO) gas te detecteren en preventief te waarschuwen voor een risico op vergiftiging. Een alarm wordt gegeven door de ingebouwde sirene, blinkende LED en door draadloze commando’s te versturen. De CO sensor is tevens voorzien van een ingebouwde temperatuursensor.

FIBARO CO sensor kan zelfstandig gebruikt worden of gecombineerd met andere Apple Homekit producten worden opgenomen in de huisautomatisering. Het minimalistische en schitterende ontwerp zorgen ervoor dat er geen afbreuk wordt gedaan aan het interieur, een must voor liefhebbers van Apple design.
 

Belangrijkste kenmerken:

  • Compatibel met Apple HomeKit
  • “Bluetooth® low energy” technologie voor draadloze communicatie
  • CO niveau meting
  • Detecteert sabotage bij verplaatsen of openen van het apparaat
  • Overal te plaatsen
  • Werkt op batterijspanning (ongeveer 2 jaar)
  • Akoestiek & Visueel alarm
  • BSI certificaat
  • Ingebouwde temperatuursensor
  • Draadloze firmware updates

 

De Fibaro HomeKit compatibel CO of Koolmonoxide sensor is nu verkrijgbaar bij SimpelDomotica.

Keurmerk webwinkel

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.