Fibaro The Button of De Knop voor HomeKit producten en scenario's.

De eenvoud van De Knop stelt gebruikers in staat om met een enkele klik meerdere smart home-apparaten of HomeKit scenario's te bedienen.

Artikelnummer

FibaroButton01 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 59,95
€ 24,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

FIBARO The Button of De Knop - HomeKit compatibel en verkrijgbaar in Wit, Zwart of Rood.

 Bekijk op YouTube onze video over de Fibaro The Button of HomeKit Bedieningsknop.
 

SimpelDomotica Introductie

Fibaro's The Button of De Knop ziet er mooi uit en is compact. Eenvoudig in het gebruik om HomeKit producten aan of uit te zetten of om HomeKit scenario's te bedienen. Met een lange batterijduur kun je deze Knop overal plaasten. Dit is een handig product als uitbreiding van je andere HomeKit producten. 

Informatie van Fibaro

Voor thuis.

De Knop is een controller die tot 3 eenvoudige acties kan herkennen - een enkele klik, een dubbelklik of De Knop ingedrukt houden. Een enkele klik kan bijvoorbeeld de lichten in de gang en in de keuken aanzetten en muziek afspelen, een dubbele klik kan worden geprogrammeerd om de jaloezieën in bepaalde kamers rond het huis af te rollen.

Voor de zaak.

De Knop als een handige tool die dagelijkse activiteiten en klantenservice ondersteunt. Activeer je verbeeldingskracht en vind toepassingen voor deze innovatieve switch in jouw bedrijf.

Zorg voor je geliefden en voor noodgevallen.

Gebruik De Knop om contact op te nemen met je verzorger of om hulp te vragen. De Knop is een groot gemak voor senioren, zieken en kleine kinderen, samen met hun verzorgers. De Knop is gebruiksvriendelijk en kindveilig, dus zelfs kinderen kunnen hem gebruiken.

Kies je kleur.

De Knop is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De juiste kleur kan de ambiance van een kamer verbeteren. De Knop werkt met Apple Homekit en wordt in de eerste release in 3 kleuren, wit, zwart en rood geleverd.

Handig formaat en verplaatsbaar.

De Knop kan vrijwel overal worden geplaatst. De Knop kan op een plek worden bevestigd en worden verplaatst wanneer dat nodig is. Afhankelijk van je behoeften kun je De Knop in beeld houden of uit het zicht plaatsen. Door zijn uitzonderlijk kleine formaat - slechts 34 mm in hoogte en 46 mm in diameter - neemt De Knop heel weinig ruimte in beslag en kan hij praktisch overal worden gemonteerd.

Hoge kwaliteit en batterijvoeding.

De hoogste productienormen zorgen ervoor dat het apparaat feilloos werkt en lang meegaat. De Knop heeft geen extra kabels en ondanks het feit dat hij op batterijen werkt, zorgt het lage energieverbruik ervoor dat het apparaat een zeer lange levensduur heeft.

Altijd dichtbij.

Gebruik De Knop altijd en overal waar je hem nodig hebt. Plaats De Knop precies op een plaats waar je een extra schakelaar kunt gebruiken. Bovendien is De Knop zowel compact als veelzijdig, wat betekent dat deze bijna overal kan worden geïnstalleerd.

Wanneer de tijd telt.

De Knop synchroniseert met andere HomeKit producten en biedt je een breed scala aan functies die je enorme automatiseringsmogelijkheden biedt. Je kan De Knop configureren om een taxi te bellen of om eten sneller en gemakkelijker dan ooit te bestellen. De Knop kan bijvoorbeeld bij de voordeur worden gemonteerd, zodat gebruikers ervoor kunnen zorgen dat het huis beveiligd is voordat ze weggaan. Met slechts een enkele klik kunnen gebruikers alle jaloezieën omlaag rollen, alle lichten uitdoen en het alarmsysteem aanzetten, waardoor ze veel tijd besparen.

Run complexe scenario's, het is zo gemakkelijk!

"Scenario's" zijn gesynchroniseerde acties van verschillende apparaten. Met De Knop kan je met slechts één druk deze uitvoeren.

Dit is nog maar het begin.

Synchroniseer De Knop met je homekit producten en verbind deze met andere samenwerkende apparaten. Het systeem biedt je een breed scala aan functies, waardoor je immense automatiseringsmogelijkheden krijgt overal waar je deze het het meest nodig hebt.

De Fibaro HomeKit The Button is nu verkrijgbaar bij SimpelDomotica. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.