FIBARO, The Heat Controller met Externe Temperatuur sensor Starter Pack - De meest intelligente thermostaat. Ooit.

De Heat Controller met Externe Temperatuur Sensor Starter Pack van FIBARO is een HomeKit-enabled, op afstand bedienbare thermostaat-kop om de temperatuur in uw kamer te regelen.

Artikelnummer

FbrHeatControllerMetSensor 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 94,95
€ 87,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

FIBARO, The Heat Controller met Externe Temperatuur Sensor Starter Pack - De meest intelligente thermostaat. Ooit. 


 Bekijk op YouTube onze video over de Fibaror Heat Controller.Samenvatting:

De Heat Controller van FIBARO is een HomeKit-enabled, op afstand bedienbare thermostaat-kop om de temperatuur in uw kamer te regelen met behulp van Bluetooth® low energy draadloze technologie. Het meet de temperatuur en past automatisch de temperatuur aan. Het kan zonder gereedschap op de meeste thermostatische radiatorkranen worden gemonteerd. U kunt schema's maken via de Fibaro App om de temperatuur gedurende de hele week eenvoudig te beheren.

Fibaro informatie:

Een revolutie van uw verwarmingssysteem. Innovatief kameranalyse-algoritme en kleurbeheer

Eenvoud gecombineerd met technologie is de sleutel tot revolutie. Op basis van de kubieke capaciteit van uw kamer berekent de FIBARO Heat Controller Radiator-kop hoeveel tijd nodig is om de gewenste temperatuur te bereiken. Bovendien wordt de huidige temperatuur aangegeven door de juiste ringkleur. Probeer het, stel je temperatuur in en ontdek de kleurentaal.

Spectaculair scala aan mogelijkheden.

Zie hoe ongelooflijk eenvoudig en efficiënt verwarmingsbeheer kan zijn. U kunt de HomeKit FIBARO Heat Controller Radiator-kop op een willekeurig aantal radiatoren installeren in een kamer en zij zullen met elkaar samenwerken om de optimale temperatuur te leveren. Geen enkele andere regelaar biedt een dergelijk niveau aan verwarmingscomfort en zoveel verschillende mogelijkheden. Waar u ook bent, wanneer ook: gebruik uw hand, gebruik uw stem of gebruik de Fibaro App voor nauwkeurige controle over de verwarming in elke kamer in uw huis.

  • Innovatief HomeKit compatibel verwarming-zone-beheer. 

  • Nauwkeurige temperatuurmeting.

  • Schedule-modus met de mogelijkheid om tijdelijke wijzigingen door te voeren.

  • Baanbrekende algoritmen die worden gebruikt voor adaptieve zelf-programmering.

  • Aanzienlijke vermindering van stookkosten.

  • Makkelijk en kosteffectief opladen van de batterij, eenmaal per seizoen.

     

Perfectie in elk detail.

De meest geavanceerde technologie en het unieke ontwerp maken The Heat Controller tot een perfect geheel, in staat om uw huis te transformeren. Het beheren van de temperatuur is nog nooit zo precies en eenvoudig geweest.

Een typisch verwarmingssysteem is niet effectief ..….

Denk, waarom zou je een heel huis opwarmen of je appartement koud laten worden? Een huis heeft veel kamers, en elk huis moet op de juiste manier worden verwarmd. Onze FIBARO Heat Controller Radiator-kop kan het perfecte antwoord bieden.

….… dus hebben we een nieuwe oplossing geïntroduceerd.

De FIBARO Heat Controller Radiator-kop kan de radiatoren afzonderlijk aanpassen aan de huidige kameromstandigheden, zoals het aantal personen in de kamer of de grootte van de radiatoren. Dit alles om de beste omstandigheden voor u en uw gezin te garanderen, terwijl u tegelijkertijd ongekende besparingen genereert.

Individuele schema’s.

Pas elke kamer aan op uw behoeften! Zorg voor maximaal comfort door de temperatuur van elke ruimte die door u word gebruikt op het juiste tijdstip van de dag te programmeren. In perfecte harmonie met je dagelijkse ritme

Maakt niet uit wat!

De koudste winter in jaren! Geen probleem voor onze HomeKit Heat Controller Radiator-kop! Ze zullen leren hoe de muren van uw huis reageren op de kou, maar de temperatuur binnen blijft zoals u ze hebt ingesteld.

Energie en geld besparen.

Vertrouw op de FIBARO Heat Controller Radiator-kop om uw gezinsbudget te sparen en zorg te dragen voor het milieu. Een kostenverlaging van maximaal 42%.

Innovatieve benadering van stroomvoorziening.

De FIBARO Heat Controller Radiator-kop beschikt over energie en kosteneffectieve batterijen, die kunnen worden opgeladen met een standaard telefoon- of powerbank-oplader. Zodra ze zijn opgeladen, werken ze gedurende het hele stookseizoen en als de batterij bijna leeg is, zal the Heat Controller u eraan herinneren dat het nodig is om ze op te laden. U hoeft nooit meer naar nieuwe batterijen te zoeken of te kopen.

Bediening en controle.

Onze HomeKit Heat Controller Radiator-kop regelt de werking van uw verwarmingssysteem. Op basis van karakteristieke symptomen kan de FIBARO Heat Controller Radiator-kop vaststellen of de verwarming correct werkt. U wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht in geval van een storing in het systeem en u kunt beslissen hoe u hiermee wilt omgaan.

Kamers zonder geheimen.

Geniet van het gemak van een intelligent beheerd verwarmingssysteem. De FIBARO Heat Controller Radiator-kop reageert op het aantal mensen in een kamer, een open raam en op andere warmtebronnen zoals een open haard. Hij zal al deze gegevens in overweging nemen en zal zorgen voor een stabiele temperatuur die comfort en besparingen garandeert.

Werk op een bepaalde plaats en tijd.

Er zijn kamers in het huis die je niet altijd gebruikt. Een logeerkamer, een gym of een kantoor. Dankzij de aanpasbare werkmodus verlaagt de FIBARO Heat Controller Radiator-kop de temperatuur in deze ruimtes, wat voor u een besparingen oplevert. Zodra de bewegingssensor beweging in een kamer detecteert, wordt de temperatuur echter op een optimaal niveau gebracht. Is dat redelijke, of niet?

Nauwkeurige temperatuurmeting.

De Heat Controller Radiator-kop kan een externe of een ingebouwde temperatuursensor gebruiken. U kunt zelf beslissen waar de meting zal plaatsvinden. Op deze manier kunt u oververhitting voorkomen. Omdat de temperatuur perfect moet zijn waar je bent!

Frisse lucht zonder hitte en geld te verspillen.

De FIBARO Heat Controller Radiator-kop detecteert plotselinge temperatuurdalingen. In dergelijke gevallen kan het de verwarming automatisch uitschakelen.

Werkt met 98% van radiator types.

De Heat Controller Radiator-kop werkt met de meest populaire soorten radiatorkranen. Dankzij de speciale adapters die zijn bijgevoegd kan deze worden gemonteerd op 98% van de radiatoren die op de markt verkrijgbaar zijn.

Eenvoudige installatie.

Het instellen van de HomeKit compatibel FIBARO Heat Controller Radiator-kop vereist geen speciaal gereedschap en duurt minder dan een minuut. De mobiele app leidt u door de basisconfiguratie en geavanceerde opties zijn beschikbaar via het configuratiescherm van het FIBARO App.

Het is altijd klaar voor uw Siri stemcommando.

Als u geen zin heeft om op te staan ​​van de bank of zelfs uw telefoon te gebruiken, kunt u de temperatuur regelen met spraakopdrachten via Siri.

Een gezellig huis klaar voor uw komst.

De FIBARO Heat Controller Radiator-kop kan de verwarming activeren wanneer u op weg bent naar huis. Dankzij de geolocatie mogelijkheden weet de Heat Controller Radiator-kop het tijdstip van aankomst. Het zal de temperatuur op het optimale moment verhogen om het perfecte niveau van warmte te bereiken wanneer je aankomt. Deze functie is perfect als uw werktijden onregelmatig zijn of als u uw tweede huisje wilt verwarmen dat u alleen in het weekend gebruikt.

Intelligente verwarmingsregeling.

Met de FIBARO Heat Controller Radiator-kop kunt u eenvoudig schema's instellen die zijn afgestemd op uw levensstijl. U kunt ook de geprogrammeerde instellingen onderbreken - uw handmatige wijziging zullen worden gehandhaafd gedurende een door u bepaalde tijdsperiode waarna de temperatuur terugkeert naar de vorige instellingen.

Kinderslot.

Als de Heat Controller Radiator-kop zich in de kinderkamer bevindt of waar een kind het kan aanraken, kunt u het beveiligen tegen het per ongeluk veranderen van de instellingen. Schakel de lokale beveiligingsmodus in, waardoor handmatige bediening wordt uitgeschakeld.

Reageert onmiddellijk op uw behoeften.

In tegenstelling tot andere draadloze oplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn, reageert de FIBARO Heat Controller Radiator-kop onmiddellijk wanneer u de instellingen thuis of met behulp van de Fibaro App wijzigt. Ons doel is om uw maximale comfort te garanderen wanneer u het nodig heeft.

Vakantiemodus.

Wanneer u een paar dagen van huis weggaat, kunt u eenvoudig de vakantiemodus inschakelen en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de omstandigheden in uw huis en de kosten die ermee verbonden zijn. Door de Fibaro App te gebruiken, kunt u de speciale modus voor korte vakanties en langere vakanties met slechts één tik aanzetten. U kunt dit doen bij het verlaten van het huis of op afstand, waar u ook bent.

Wanneer je vergeet ...

"Ik ben het vergeten...!". Ik vergat het raam op zolder te sluiten, de temperatuur daalt, de leidingen bevriezen, ze barsten. Het resultaat is een overstroomd huis. De FIBARO Heat Controller Radiator-kop zal de dag redden en de temperatuur zal niet gevaarlijk dalen. Het zal ook het gebruikersdeel van het huis beveiligen tegen mogelijk warmteverlies.

Unieke beveiliging tegen kou.

Afhankelijk van uw voorkeuren, kan de FIBARO Heat Controller Radiator-kop de verwarming uitschakelen wanneer de ruimte wordt belucht of juist het tegenovergestelde - in deze modus wordt ervoor gezorgd dat de temperatuur constant blijft, zelfs wanneer de ramen open zijn. Omdat we weten dat er kamers zijn, waar warmte comfort belangrijker is dan potentiële besparingen. Gebruik FIBARO-apparaten precies zoals u ze nodig hebt.

Samenwerking voor betere resultaten.

Bevestig een Heat Controller Radiator-kop op elke radiator in de kamer en configureer deze met de FIBARO Temperature Sensor. Waar u ook voor kiest, de radiatoren zullen een ​​consistente temperatuur creëren voor maximaal comfort door samen te werken.

Automatische kalibratie.

De FIBARO Heat Controller Radiator-kop is niet alleen eenvoudig te monteren, maar kan ook zelf kalibreren en controleren of deze goed is aangesloten.

Voor betere efficiëntie.

Dankzij de algoritmen die worden gebruikt in de FIBARO Heat Controller Radiator-kop kan het systeem worden geoptimaliseerd voor comfortabel gebruik maar toch aanzienlijke energiebesparingen opleveren. De verwarming wordt nauwkeurig geregeld, rekening houdend met de vele factoren zoals personen in de kamer, de thermische isolatie van het gebouw, de efficiëntie van de radiator en het verwarmingssysteem zelf. Zie zelf hoe u de efficiëntie van de verwarming in uw huis kunt verhogen.

Ergonomisch ontwerp

Een klein formaat en elegant ontwerp dat comfortabel in uw hand ligt, maakt de FIBARO Heat Controller Radiator-kop gebruiksvriendelijk. De kleine pastille die de FIBARO-thermostaatsensor is, kan gemakkelijk en veilig overal in een kamer worden geplaatst.

De HomeKit compatibel Fibaro Heat Controller is nu verkrijgbaar bij SimpelDomotic

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.