Eve Room Wireless Indoor Sensor of binnen Klimaatsensor.

Leef slimmer door meer te weten over de plaats waar je het meest om geeft. Met Eve Room, Eve meet luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid.

Artikelnummer

EveRoomv2 

Verzendkosten

€ 0,00 

€ 99,50
€ 89,50
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Eve Room is een Indoor Lucht Kwaliteit Meter.

 

Informatie van Eve Systems:

Zie luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid in één oogopslag. Met een hoog-contrastrijk e-ink display in een meesterlijk vervaardigde aluminium behuizing, controleer eenvoudig de huidige gezondheid van uw kamer en krijg inzicht door eerdere gegevens op te zoeken op uw iPhone.

Compact en gemaakt tot in perfectie. Uitgerust met geheel nieuwe precisie-sensor-technologie. Uitgerust met een aanpasbaar display dat wordt omringd door een slanke aluminium behuizing. Met Eve Room zijn uw binnencondities in een oogopslag te zien. En je huis gezond houden is zoveel eenvoudiger geworden

Stel een huis voor waarin uw accessoires en apparaten samenwerken om het leven makkelijker te maken, zonder dat u een vinger hoeft op te tillen. Een huis dat zichzelf beheert terwijl u weg bent en dat u verwelkomt bij uw terugkeer. Een huis waar je overal mee aan de slag kunt. Dat is Eve.

Comfort.

Automatiseer uw huis om voor u te werken. En wees gerust dat het wordt beschermd.

Gemak.

Houd accessoires veilig onder controle met uw iPhone of stem. Zelfs aan de andere kant van de wereld.

Controle.

Pas je Eve-ecosysteem aan en laat het groeien naargelang je behoeften. Eenvoudig en effectief.

Adem gezond.

Bijna alles produceert VOS - Vluchtige Organische Stoffen - inclusief mensen. Wanneer ze binnenshuis worden geproduceerd stijgen VOC-waarden snel tot ongezonde of zelfs schadelijke niveaus. De oplossing is zo simpel als het openen van een raam. Maar weten wat de VOS waarden zijn is gokken. Maar met Eve Room loopt u altijd voorop, bent u op de hoogte van VOS-accumulatie en kan u op tijd maatregelen nemen.

Vochtigheid voor de gezondheid.

Jeuk, niezen, hoesten? Eve Room onthult of de luchtvochtigheid ongunstig is en stelt u in staat om de perfecte balans te vinden.

Krijg waardevolle inzichten.

Verpieterende planten? Verf die afbladert? Hoofdpijn? De Eve-app distilleert alle gegevens in grafieken in uren, dagen, maanden en zelfs jaren. U kunt dus trends koppelen aan gebeurtenissen in uw huis. Probeer gezondere keuzes te maken, totdat het een tweede natuur wordt.

Bekijk de voorwaarden in één oogopslag.

Temperatuur, vochtigheid of luchtkwaliteit - met capacitieve aanraak-bedieningen kunt u uw voorkeuren scherm voorop en centraal plaatsen. En met een hoog-contrastrijk e-ink display kunt u vanuit elke hoek het scherm lezen en controleren.

Stel een scène in voor welzijn.

Scènes zorgen ervoor dat meerdere HomeKit accessoires samen werken. Laat een luchtreiniger automatisch inschakelen wanneer de luchtkwaliteit verslechtert. Of laat een bevochtiger inschakelen voordat het vochtgehalte te laag is. In combinatie met HomeKit accessoires maakt de Eve Room de binnenklimaatregeling een fluitje van een cent.

Breek los van draden.

Met zes weken stroom - en dan nog wat - van een enkele lading via een standaard USB-poort, hoeft u nooit op zoek naar batterijen of specifieke adapters. Wanneer de batterij bijna leeg is, verbindt u eenvoudig de Eve Room met uw iPhone-oplader of een andere USB-voedingsbron. En zelfs als u dat niet doet, profiteert u nog een tijdje van regelmatige updates van temperatuur en vochtigheid.

Commando op aanvraag.

Stel scènes snel in een via Siri, uw Woning App Control Center of Apple Watch horloge. Sluit eenvoudig accessoires aan met de Woning App op uw iPhone, iPad of iPod touch. En om beknopte gegevens te zien, inzicht te krijgen en volledige controle over uw verbonden huis te hebben, hoeft u niet verder te zoeken dan de Eve App.

Veilig als Fort Knox.

Eve-accessoires zijn exclusief HomeKit-enabled. Zelfs wanneer u uw huis op afstand benadert via uw WoningHub worden de gegevens end-to-end gecodeerd en opgeslagen op uw iPhone of iPad. Superieure privacy, geavanceerde beveiliging en absolute gemoedsrust - Homekit heeft het allemaal.

Echt slim.

Uitgerust met Bluetooth-technologie voor een laag energie verbruik. Eve-accessoires zorgen voor een betrouwbare werking, en een aparte bridge is niet nodig. De installatie is snel en eenvoudig. Het energieverbruik is minimaal. En de responstijd van Eve Room is pittig.

Compatibel met uw ecosysteem.

Eve-accessoires werken rechtstreeks uit de doos met je iPhone, iPad, iPod touch en Apple Watch. Uw Apple TV of iPad fungeert als WoningHub, automatiseert uw accessoires naadloos en blijf verbonden wanneer u op pad bent.

Technische gegevens:

 

Vereisten

Eve vereist een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 11.4 of nieuwer.

Om dit HomeKit-compatibele accessoire te bedienen, wordt iOS 11.4 of later aanbevolen. Om dit accessoire te automatiseren en te bedienen terwijl u niet thuis bent, hebt u een HomePod, een Apple TV met tvOS 11 of nieuwer of een iPad met iOS 11 of hoger nodig ingesteld als WoningHub.

Specificaties

Temperatuurbereik: 0 ° C - 50 ° C
Nauwkeurigheid is Typisch ± 0,3 ° C

Luchtvochtigheid: 5% - 95%
Typische vochtigheid ± 3%

Power:

Ingebouwde oplaadbare batterij: 6+ weken
Oplaad poort met Micro USB
Aanbevolen USB adapter:  5V: minimaal 500 mAh

Display: E-ink: 200 x 200 pixels
Draadloze verbinding: Bluetooth Low Energy

Afmetingen: 54 x 54 x 15 mm

De nieuwe HomeKit compatibel Eve Room klimaatmonitor is binnenkort verkrijgbaar bij SimpelDomotica. 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.