Top 06 product: Elgato Eve Thermo Thermostatic Radiator Valve

U voelt zich beter in uw huis als de temperatuur precies goed is. Met Eve Thermo stelt u een perfect comfort niveau in met een simpele tik of gebruik Siri.

Artikelnummer

elgatoeve5 

€ 69,95
€ 59,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Klik op deze link om nu onze video over de Elgato Eve Thermo op YouTube te bekijken.
Wil je een Eve Thermo met Display, klik hier.

Elgato Eve Thermostatic Radiator Valve

Verbeter uw comfort.

U voelt zich beter in uw huis als de temperatuur precies goed is. Met Eve Thermo stelt u een perfect comfort niveau in met een simpele tik of gebruik Siri. U kunt ook schema's creëren om uw huis automatisch te verwarmen en in te passen in uw dagelijkse routine.

Verhit slimmer.

Een upgrade met een echte slimme verwarming kan niet eenvoudiger. Vervang gewoon uw bestaande radiator ventiel met Eve Thermo en vergeet het handmatig controleren van de temperatuur. Alles wat u hoeft te doen is het gewenste niveau van comfort in te stellen en Eve Thermo zal zorgen voor de rest.

Maak schema's.

Uw dagelijkse verwarming routine is gemakkelijk met behulp van schema's. Kies een van de ingebouwde schema's of maak een schema met verschillende temperaturen en tijden in een paar simpele tikken. En omdat het echt slim is, zal Eve Thermo precies weten wanneer u thuis verwacht wordt en zorgdragen voor een aangenaam comfortabele temperatuur.

Gebruik uw stem.

Gebruik Siri op je iPhone, iPad of iPod touch om de gewenste temperatuur in te stellen met alleen je stem. Controleer individuele kamers of meerdere radiatoren in uw huis en groepeer met behulp van de Eve App om ze tegelijkertijd aan te zetten. Maak je geen zorgen om uw verwarming weer uit te schakelen - Eve Thermo hervat automatisch uw schema's om uw dagelijkse routine te activeren op de eerstvolgende geplande verandering.

Krijg inzicht.

Zie je verwarming patronen en de werkelijke kamertemperatuur in één oogopslag, en bekijk mooie grafieken per dag, maand of jaar. Krijg inzichten die u helpen om uw comfort te verbeteren, en maak uw huis een slimmere plek.

HomeKit ingeschakeld, gemakkelijke instellen.

Eve Thermo maakt rechtstreeks verbinding met je iPhone of iPad via Bluetooth Smart-technologie, zonder dat een hub, gateway of brug nodig is. Autonome schema's zorgen ervoor dat uw kamer altijd is ingesteld op precies de juiste temperatuur.

Toegang op afstand.

Vroeg naar huis van het werk? Bedien Eve Thermo zelfs als u weg bent van huis. Alles wat je nodig hebt is een Apple TV en je bent klaar om op afstand de gewenste temperatuur in te stellen en bij thuiskomst is het huis comfortabel.

Geavanceerde beveiliging.

HomeKit technologie biedt geavanceerde beveiliging met end-to-end encryptie en authenticatie tussen Eve en uw iPhone, iPad of iPod touch.

Eenvoudig elegant.

De Eve familie is zorgvuldig ontworpen om naadloos in uw woonomgeving in te passen. Bluetooth Smart technologie maakt het inrichten een eitje, zonder de noodzaak voor ingewikkelde WiFi setup voor een energie-efficiënte krachtige werking.
 

Specificaties Ondersteunde apparaten.

Eve vereist een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 8.4 of hoger. HomeKit vereist een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 8.1 of hoger. Uw HomeKit enabled accessoires bedienen als u weg bent vereist een Apple TV (4e generatie of hoger) met Apple TV-software 7.0 of hoger en een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 8.1 of hoger. Opmerking: iPad 2 wordt niet ondersteund.
 

Valve Compatibiliteit:      M 30 x 1,5

Meegeleverde adapters: Danfoss RA, RAV, RAVL

Voeding:                           2x AA vervangbare batterijen

Draadloze verbinding:    Bluetooth 4.0 Smart

Afmetingen:                     54 x 67 x 85 mm
 

Download hier de Elgato Eve App van de iOS Store:

https://itunes.apple.com/nl/app/elgato-eve/id917695792?l=en&mt=8

Keurmerk webwinkel
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten