Danalock V3 HomeKit Smartlock inclusief instelbare cilinder.

Danalock V3 inclusief instelbare cilinder, de meest innovatieve HomeKit smartlock die aan de behoeften van onze klanten voldoet.

Artikelnummer

DnlckV3 

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

3 dag(en)

€ 248,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Danalock V3 HomeKit Smartlock inclusief instelbare cilinder.

De Nieuwe Norm

Eerst hebben we geluisterd. En toen luisterden we nog wat meer. Vervolgens hebben we besloten om de meest innovatieve smart lock te ontwikkelen die aan de behoeften van onze klanten voldeed. De beveiliging is van het hoogste niveau - je kan het nergens beter krijgen. De opzet is eenvoudig. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig om het slot te installeren. Geen grote gaten in je deur - de Danalock V3 heeft alleen de bestaande gaten in de deur nodig. En nog beter, het installatieproces op je smartphone is heel eenvoudig.

De nieuwe Danalock V3 heeft een elegant Deens ontwerp dat bijna iedere deur aanvult. We hebben de Danalock V3 klein en mooi gemaakt, precies zoals gevraagd. Als je huis al meerdere HomeKit producten heeft, zijn we verheugd dat de Danalock V3 compatibel is met Homekit. Dus, Danalock kan eenvoudig een deel van je domotica-systeem zijn.

Met de nieuwe Danalock V3 open en sluit je bijna elke deur met je smartphone. 

Virtule sleutels - nog niet.

Apple heeft jouw veiligheid hoog in het vaandel staan en heeft daarom Elektronische deursloten gekwalificeerd als beveiligingsproduct en stelt hieraan extra veiligheidseisen. Dit houd in dat Apple momenteel de Bluetooth verbinding niet veilig genoeg vindt. Om deze reden heeft Apple besloten dat er op dit moment nog geen gebruik gemaakt mag worden van een Bluetooth verbinding in een HomeKit compatibel Elektronisch slot. Dat is erg jammer want het uitgeven van virtuele sleutels werkt met Bluetooth en wordt dus pas op een later moment mogelijk.

Een tijdelijke oplossing is dat je in de Woning-App van Apple iemand uitnodigt om gebruik te maken van jouw Elektronisch deurslot. Klik in de Woning-App linksboven op het pijltje, als je meerdere Woningen hebt geconfigureerd kies je de juiste woning en onder het kopje Personen kan je personen die ook een iPhone hebben uitnodigen. Let wel op, je geeft nu iemand toegang tot al je HomeKit accessoires en scènes. Als je dit niet wilt voeg dan eerst een nieuwe woning toe met een één kamer en noem deze dan bijvoorbeeld voordeur. Je Elektronisch slot kan je dan niet opnemen in een scène met jouw andere HomeKit accessoires. Ook kan je nog steeds geen sleutel-schema’s kan maken met personen, dagen en tijdstippen.

Elektronische sleutel makers als DanaLock, Yale en August zijn wel in gesprek met Apple om het sturen van virtuele sleutels naar vrienden en familie mogelijk te maken. Het goede nieuws is dat In de huidige Elektronische HomeKit sloten al wel een Bluetooth chip zit. Als Apple toestaat Bluetooth the gebruiken hoef je geen nieuw slot te kopen maar zullen fabrikanten met een software update virtuele sleutels mogelijk maken.

Bij elke nieuwe iOS en Bluetooth update worden de HomeKit functies weer uitgebreid, als Apple hierin iets veranderd zullen we bovenstaande informatie aanpassen.

Danalock-App

Met de Danalock-App volg je gemakkelijk de installatie wizzard om je smartlock in 1 minuut in te stellen. Plaats de smartlock in een HomeKit netwerk zodat je elk moment vanaf iedere plaats je slot kan beheren.Tevens kan je scenario’s koppelen aan het open of sluiten van de deur.

Gemakkelijke Montage.

Danalock is een universeel te monteren smartlock, past op elke deur met een cilinderslot en kan door iedereen zelf gemonteerd worden. De montage en het instellen is in 10 minuten gedaan. Een kind kan de was doen.

Gemakkelijk In Gebruik.

Open en sluit je smartlock handmatig met de homeknop, d.m.v. TwistAssist of je smartphone. met de auto-lock functie opent en sluit het slot automatisch.

TwistAssist

Draai de hendel iets en de deur vergrendelt of ontgrendelt. Je kan de TwistAssist weer verdraaien 5 seconden nadat de Danalock klaar is met draaien.

Levensduur Batterij.

De meegeleverde batterijen gaan tot ongeveer een jaar lang mee, zonder een externe stroomvoorziening.
De batterijstatus kan je terugvinden in de Danalock-App. Je ontvangt een notificatie via sms of e-mail als de batterijen aan vervanging toe zijn.

Degelijk En Duurzaam Design.

Danalock heeft een strak design, gefabriceerd uit geanodiseerd aluminium en bevat de laatste Bluetooth en HomeKit technologie.

Danalock V3 specificaties:

 • Nieuwe krachtige DC motor met 1,5 Newtonmeter.

 • Draait 4x sneller als de vorige versie.

 • Robuuste aandrijving met metalen tandwielen.

 • Slimme koppeling tussen motor en cilinder.

 • Geen handmatige open/dicht over de aandrijving.

 • Zeer veilige AES-256-bit versleuteling.

 • Trusted Platform Module (TPM) voor beveiliging digitale sleutels.

 • Modern Scandinavisch design.

 • Materiaal: anodized Aluminium met ABS.

 • Batterijen: 4x CR123A voor gemiddeld 9000 bewegingen.

 • Gewicht: 200 gram.

 • Afmetingen: 65mm rond.

 • Bluetooth Low Energy (BLE).


De Danalock V3 HomeKit compatibel smartlock is nu verkrijgbaar bij SimpelDomotica.
 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.