Danalock V3 HomeKit Smartlock inclusief instelbare cilinder.

Danalock V3 inclusief instelbare cilinder, de meest innovatieve HomeKit smartlock die aan de behoeften van onze klanten voldoet.

Artikelnummer

DnlckV3 

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

3 dag(en)

€ 248,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Danalock V3 HomeKit Smartlock inclusief instelbare cilinder, totale toegangscontrole tot je huis.

De Nieuwe Norm

Eerst hebben we geluisterd. En toen luisterden we nog wat meer. Vervolgens hebben we besloten om de meest innovatieve smart lock te ontwikkelen die aan de behoeften van onze klanten voldeed. De beveiliging is van het hoogste niveau - je kan het nergens beter krijgen. De opzet is eenvoudig. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig om het slot te installeren. Geen grote gaten in je deur - de Danalock V3 heeft alleen de bestaande gaten in de deur nodig. En nog beter, het installatieproces op je smartphone is heel eenvoudig.

De nieuwe Danalock V3 heeft een elegant Deens ontwerp dat bijna iedere deur aanvult. We hebben de Danalock V3 klein en mooi gemaakt, precies zoals gevraagd. Als je huis al meerdere HomeKit producten heeft, zijn we verheugd dat de Danalock V3 compatibel is met Homekit. Dus, Danalock kan eenvoudig een deel van je domotica-systeem zijn.

Met de nieuwe Danalock V3 open en sluit je bijna elke deur met je smartphone. Zet je slimme slot in een HomeKit netwerk en de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je weleens nagedacht de toegang tot je huis of kantoor electronisch te beveiligen en te beheren middels uitgifte van unieke persoonlijke digitale sleutels?

Eenvoudige Toegang

Je bent de enige eigenaar van je Danalock. Als je wilt dat iemand toegang heeft tot je huis, kan je permanente, terugkerende of tijdelijke toegangssleutels maken en verzenden via sms of e-mail.

Geef je familie of vrienden veilig en snel permanente toegang met hun smartphones of geef je interieurverzorger (m/v), aannemer of gasten tijdelijke toegang. Ook kan je iemand slechts eenmalig toegang geven. Ontvang meldingen wanneer gebruikers je uitnodiging accepteren en wanneer je slot wordt gebruikt.

Danalock-App

Met de Danalock-App volg je gemakkelijk de installatie wizzard om je smartlock in 1 minuut in te stellen. Plaats de smartlock in een HomeKit netwerk zodat je elk moment vanaf iedere plaats je slot kan beheren.Tevens kan je scenario’s koppelen aan het open of sluiten van de deur en door wie.

Totale Controle Over Je Huis

Wat als je huis weet wanneer je thuis komt? Door Danalock aan de basis van jouw domotica-netwerk te zetten kan je bij aankomst automatisch je smart home devices op de gewenste instellingen zetten.

Gemakkelijke Montage.

Danalock is een universeel te monteren smartlock, past op elke deur met een cilinderslot en kan door iedereen zelf gemonteerd worden. De montage en het instellen is in 10 minuten gedaan. Een kind kan de was doen.

Gemakkelijk In Gebruik.

Open en sluit je smartlock handmatig met de homeknop, d.m.v. TwistAssist of je smartphone. met de auto-lock functie opent en sluit het slot automatisch.

TwistAssist

Draai de hendel iets en de deur vergrendelt of ontgrendelt. Je kan de TwistAssist weer verdraaien 5 seconden nadat de Danalock klaar is met draaien.

Levensduur Batterij.

De meegeleverde batterijen gaan tot ongeveer een jaar lang mee, zonder een externe stroomvoorziening.
Houd er rekening mee dat sommige Z-wave producten de levensduur van de batterij aanzienlijk kunnen verkorten. De batterijstatus kan je terugvinden in de Danalock-App. Je ontvangt een notificatie via sms of e-mail als de batterijen aan vervanging toe zijn.

Degelijk En Duurzaam Design.

Danalock heeft een strak design, gefabriceerd uit geanodiseerd aluminium en bevat de laatste Bluetooth en HomeKit technologie.

De Danalock V3 maakt je leven gemakkelijker

Heb jij je handen vol met boodschappen als je thuiskomt?

Geen probleem. Het Auto-unlock-systeem opent je deur als je het nadert, dus je hoeft niet te morrelen met ouderwetse sleutels.

Vrienden komen als je niet thuis bent?

Geen probleem. Stuur ze gewoon een toegangssleutel via de Danalock-App.

Ben je ziek van je vrienden?

Geen probleem. Hun toegang kan eenvoudig en onmiddellijk worden verwijderd.

Verhuur je via Airbnb?

Laat Danalock het werk doen. Stuur je huurders een sleutel die alleen toegang geeft voor de huurperiode.

Heb je kinderen?

Wees niet bang voor een verloren sleutel of een vergeten deurcode. De Danalock maakt het je kinderen gemakkelijk om de deur te vergrendelen en te ontgrendelen, en je weet precies wanneer de deur wordt gebruikt - en door wie.

Danalock V3 specificaties:

 • Nieuwe krachtige DC motor met 1,5 Newtonmeter.

 • Draait 4x sneller als de vorige versie.

 • Robuuste aandrijving met metalen tandwielen.

 • Slimme koppeling tussen motor en cilinder.

 • Geen handmatige open/dicht over de aandrijving.

 • Zeer veilige AES-256-bit versleuteling.

 • Trusted Platform Module (TPM) voor beveiliging digitale sleutels.

 • Modern Scandinavisch design.

 • Materiaal: anodized Aluminium met ABS.

 • Batterijen: 4x CR123A voor gemiddeld 9000 bewegingen.

 • Gewicht: 200 gram.

 • Afmetingen: 65mm rond.

 • Bluetooth Low Energy (BLE).


De Danalock V3 HomeKit compatibel smartlock is nu verkrijgbaar bij SimpelDomotica.
Keurmerk webwinkel

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen u zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.