0
filter_list

Filter

HomeKit Compatibel Bewegingssensoren.

Hieronder vind je onze Bewegingssensoren. Deze zijn overal eenvoudig te plaatsen, bijvoorbeeld in de gang, garage, woonkamer, kantoor, kelder of waar dan ook. Verschillende fabrikanten leveren nu HomeKit Compatibel Bewegingssensoren.

De basis-functie van alle Bewegingssensoren is hetzelfde maar er zitten kleine functionele en design verschillen tussen de verschillende merken. Gebruik de Bewegingssensor voor het bedienen van HomeKit Accessoires of HomeKit Scenario's.


Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Onvis Smart Motion Sensor of Slimme bewegingssensor.

Gebruik de Onvis Smart Motion Sensor of Slimme bewegingssensor om jouw HomeKit producten in huis te starten.

37,50

15%
visibility
shopping_cart

Fibaro HomeKit Motion of Beweging Sensor.

De FIBARO Motion Sensor of Beweging Sensor is een HomeKit compatibele multi sensor. Naast het detecteren van beweging is het ook mogelijk...

67,95

57,50

15%
visibility
shopping_cart

Elgato Eve Motion of bewegingssensor

Laat je aanwezigheid uw huis tot leven brengen. Met Eve Motion, start de perfecte ambiance simpelweg door uw kamer binnen te lopen.

49,95

42,50


Welkom en leuk dat je inspiratie en kennis op komt doen over de laatste HomeKit producten. SimpelDomotica gebruikt cookies om het gebruik van onze website geanonimiseerd te analyseren, zodat we jou een optimale gebruikerservaring kunnen aanbieden. Cookies zijn kleine tekstbestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door je browser op de harde schrijf van je computer worden opgeslagen. Meer informatie vind je in onze privacy verklaring.